Как да печелим повече от своя уебсайтНа 21 Февруари 2013 година в СТЦ Интерпред в гр. София ще се проведе семинар на тема „Как да печелим повече от своя уебсайт?“.

Семинарът се организира от Интерактив Семинарс, които се очертават като едни от най-успешните организатори на качествени събития в България. Идеята на семинара е ясна от самото заглавие – монетизация и увеличаване на приходите от нашите онлайн проекти. Ще бъдат разгледани теми, които ще помогнат на всеки да разбере как се търсят рекламодатели, как може да се постигне максимална ефективност при използването на Google Adsense, какви са методите за оптимизация на доходите от реклама и участие в афилиейт програми.

Лектори ще бъдат Иван Иванчев (Easyads.bg), Камен Янкулов (Allegro Group Bulgaria), Галя Тодорова (Bgmaps.com), Велина Димитрова (Санома Блясък България), Калин Карабойчев (Калдейта Ком ЕООД). Специален лектор е Alex Badinici, част от Google Adsense Team Ireland. 

За регистрация може да използвате този линк – регистрация (с включена отстъпка).

Цената за присъствието е 140,00 лв, но може да се въпозлвате от 40,00 лв отстъпка при използване на промоционален код bgseo40. Местата са ограничени! Вземайте бързо решение и ще се видим там!

5/5 (8)

Оценка

1 2 3 4 5