Семинар - Новите SEO правила Идва ред и на следващия Search Engine Optimization семинар, който ще се проведе на 20 Ноември 2012 година в СТЦ Интерпред в град София.

Заглавието на семинара е „Новите SEO правила“ като особено ще се наблегне на нововъведенията в Google, последните ъпдейти и резултата след тях. Лектори на семинара ще бъдат едни от най-добрите специалисти в гилдията на оптимизаторите, а именно Огнян Младенов (водещ организатор на семинара – SEOM.bg), Васил Тошков, Любомир Любомиров, Димитър Димитров, Лили Грозева.

Семинарът ще даде яснота за действието на Google Panda и Google Penguin, как да се предпазим от тях и как да се излекуваме, ако сме попаднали под техен удар. Всеки, който е пострадал, иска да се предпази или желае да се развива в сферата на оптимизацията на сайтове,  е добре дошъл на семинара. Тъй като през 2012 година няма да се провежда SEO конференция, именно този семинар трябва „да прикрие“ това отсъствие.

Цената на семинара е 190,00 лв с ДДС. До 6 Ноември всеки може да се регистрира на промоционална цена – 133,00 лв с промо код seo2012.

5/5 (8)

Оценка

1 2 3 4 5