5 SEO съвета за всеки нов сайтВече сте се сдобили с нов уеб сайт?! Браво!

И сега следва логичния въпрос как да привлечем повече трафик. Начини много и разнообразни, но задължителна част от тях са именно следните пет:

1. Качествено и ново съдържание.

Не копирайте чужди текстове, а създавайте уникални свои. Всеки човек е различен и се изказва различно. Създайте своите текстове, така както желаете. Внимавайте с доверието към журналисти и хора, чията работа е именно писането на професионални текстове за уеб сайтове. Те могат да копират нечий друг текст, което от една страна няма да е добре за пред Гугъл, но от друга много по-важна страна – няма да е добре за бизнеса Ви.

2. Ключови думи и Етикети.

Предполагам знаете какво са етикетите, ключовите думи и това място в уеб сайтовете, където много хора отделят за т. нар. „балон от думи„. Именно това място очертава основата на бизнеса Ви и какво точно предлагате или продавате. Също така това е и „балона“, който ще доведе посетители чрез Гугъл.

3. Входящи връзки.

Изграждането на връзки може да се осъществи от всеки човек. Именно осигуряването на линкове към Вашия сайт е привлече повече посетители. Все пак това е доста труд, който отнема на първо място доста време, което едва дали някой собственик иска да изгуби. Също така по-добрия вариант е да се доверите на фирма за SEO оптимизация, която със сигурност ще осигури най-качествени текстове за Link Building.

4. Уникалност.

Колкото по-оригинални сте, толкова по-голямо внимание ще привлечете. Направете нещо уникално, нещо оригинално, било то и продажба на продукт или услуга. Подарете книга или някаква ценна информация, където никъде няма да може да се открие, особено безплатно. Именно тази точка е една от най-важните за бъдещото Ви развитие.

5. Използвайте видео.

Това е нещо ново. Все повече изследвания и коментари водят до факта, че ако прикачите видео в сайта, особено в началната страница, толкова по-добре се възприема от Гугъл. Изключително важно е това видео да е оригинално, дори в най-добрия случай може Вие сами да го снимате и предложите във Вашия уеб сайт.
Нужно е да знаете, че тези точки не винаги могат да се приложат, като от най-голямо значение е насочеността на уеб сайта. Ако се придържате към същата или подобна насоченост несъмнено ще привлечете нови посетители…

Оценка

1 2 3 4 5