SEO конференция 2013Петата по ред SEO конференция ще се проведе на 04.04.2014 година в София. Обичайното място е Интер Експо Център. За конференцията са предвидени три потока, които започват от 09:00 часа и приключват в 19:00 часа.

Въпреки че 2013 година все още не е приключила, тя продължава да е една от най-динамичните в развитието на Google, което е сериозна предпоставка за достатъчно актуални теми. Самият факт, че има цели 5-6 месеца до тогава, е гаранция че ще има още новини и нововъведения, които ще бъдат дискутирани.

Лектори са все известни имена от SEO и SEM средите – Адриян Христов, Борислав Арапчев, Васил Тошков, Генадий Воробьов, Георги Стефанов, Димитър Димитров, Евгени Йорданов, Иво Илиев, Калин Василев, Лили Грозева, Любомир Любомиров, Мария Моева, Огнян Младенов, Огнян Попов, Олег Саламаха, Пламен Бързев, Станислав Димитров, Теодор Захариев и още, и още…

Част от лекторите ще бъдат гости от Google и Yandex. Ще бъдат обхвани техники и похвати от процесите по онлайн реклама, оптимизация за търсачки, социални мрежи и управление на репутацията.

Организатори на събитието са SEOM, Cloxy, Searchengines.bg, а главен спонсор – Superhosting.

Това е може би единственото събитие в България, което съумява да продаде всички билети за 3 дни и то шест месеца преди събитието. А все още няма програма с темите и лекциите, които е бъдат дискутирани. И за съжаление на мнозина – билети вече няма!

Оценка

1 2 3 4 5