Полезни Wordpress плъгини

WordPress продължава да бъде най-популярната CMS система, като се използва не само за блогове, а и за по-специални сайтове и онлайн магазини. Платформата е любима на милиони хора най-вече заради страхотното разнообразие от добавки и приставки, което е налично. С помощта на допълнителен инструмент можете да направите всичко, което пожелаете със сайта си.

Предлагаме ви няколко такива приставки, особено ефективни за онлайн магазини.

Приставки за потребителска количка и валутиране

Този надежден, ефикасен и изпълнен с възможности инструмент предлага напълно адаптивно потребителско изживяване. Позволява управлението на валути, включително и PayPal, както и изключително лесен и сигурен процес на завършване не плащания. Свързва се и с Google Analytics.

iThemes Exchange е идеална приставка за хора, които предпочитат простия и ефективен дизайн пред многото функции. Инструментът върши отлична работа, като позволява лесното и бързо приключване на плащания и се интегрира с различни платежни системи.

Jigoshop е фантастичен инструмент за магазини, които предлагат голямо разнообразие от продукти. С негова помощ лесно ще следите наличността на стоките си, ще предоставяте на клиентите си разнородни начини за доставка и плащане и ще управлявате без усилия продажбите си.

Това е идеален инструмент за онлайн магазини, които продават предимно дигитални продукти. Някои от многото функционалности, които притежава приставката, са свързани покупки, множество налични за сваляне файлове, повторно сваляне на закупени в миналото продукти, както и подробни данни за анализ на продажбите.

Ако жадувате за всички възможно функционалности на един онлайн магазин, това е точната приставка за вас. Част от функциите на инструмента са:

  • Управление на всевъзможни продукти
  • Различни начини за подреждане на стоките
  • Бърз и лесен процес по регистрация
  • Възможност за качване на продукти чрез страници и публикации в WordPress
  • Огромно разнообразие от опции за доставка
  • Различни методи за плащане
  • Изчисляване на такси и данъци

Социални и SEO приставки

Приставката ви дава възможност да се възползвате от потенциала на социалните мрежи, като, например, наградите клиентите си за това, че са споделили в профилите си вашия онлайн магазин. Инструментът ви позволява да предоставяте всевъзможни отстъпки и подаръци, както и да управлявате различни бутони за социални сигнали из онлайн магазина. Интегриран е с всички популярни социални мрежи – Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ и още много.

Тази добавка допълва основния инструмент WooCommerce с множество SEO функционалности. Позволява висока степен на автоматизация на оперативните SEO процеси, като автоматично генериране на meta описания и ключови думи, управление на url адреси и заглавни тагове и още много други неща.

Оценка

1 2 3 4 5