novite seo pravila kolibriДойде времето и за продължението на миналогодишния семинар „Новите SEO правила„. Тази година семинарът отново ще се проведе в Интерпред СТЦ на дата 30.10.2013г. Организатори са нормалните заподозрени interactive-seminars.com в партньорство със SEOM.

Семинарът тази година нови кодовото наименование „НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА: ЪПДЕЙТ КОЛИБРИ“ по случай обявения официално алгоритъм Колибри в Google. Лектори на събитието ще са едни от най-известните имена в оптимизационните среди – Огнян Младенов, Васил Тошков, Димитър Димитров, Генадий Воробьов, Калин Василев.

Освен за последната голяма промяна в Google, на семинара ще се обсъдят тенденциите, методите и насоките за SEO, които се използват в последната година и какво се е променило до момента. Особено внимание ще се обърне на SEO одита, Google наказанията и фирменото представяне в търсачката.

Местата както обикновено са ограничени и свършват бързо, затова може да се възползвате още днес купувайки билет с 25% намаление и крайна цена 140 лв – регистрация.

Ще се видим ли там?

5/5 (1)

Оценка

1 2 3 4 5