Успешният уеб проектСлед двете успешни издания на Е-Мениджър във Варна и в Бургас през 2012 г. дойде ред и на Е-Мениджър 3 „Успешният уеб проект” в Пловдив. Бизнес семинарът ще се проведе на 5 и 6 април 2013 г. в Парк Хотел Пловдив. Организатор на събитието е IGCBG.COM.

Основната идея на семинара е да е изцяло практически насочен – двата пъти, когато се проведе досега напълно го доказаха.

Първото издание на Е-Мениджър във Варна се състоя в края на лятото на 2012 г. То събра лектори, които посветиха презентациите си на планирането на уеб проекти, програмирането на уеб сайт и избор на най-правилното решение, хостинг решения, социални мрежи и PR и пр. Семинарът беше много успешен и за него може да се изтъкне това, че беше първият по рода и мащаба си във Варна.

Е-Мениджър 2 се състоя в НБУ в Бургас, напълно безплатно за публиката. Темите на лекциите бяха полезни за всички, които са се насочили към решения с готови платформи за изработка на сайтове – WordPress, Joomla, Drupal, към водене на корпоративни и лични блогове, които да носят печалба, към интернет правото и т.н.

Е-Мениджър 3 е подходящ за собственици на малък и среден бизнес, разработчици и администратори на онлайн магазини, предприемачи, които стартират свой бизнес, маркетинг специалисти и бранд мениджъри, SEO специалисти, SEO копирайтъри, ръководители на екипи, продуктови мениджъри и мениджъри по продажбите, университетски преподаватели и студенти.

Поканените лектори са лица, доказали се имена в своята сфера на дейност – управление на проекти, SEO, копирайтинг, социални мрежи, интернет сигурност, облачни решения и др. Техните лекции на Е-Мениджър 3 ще са изключително полезни, тъй като ще съдържат примери от практиката, ще са подготвени и представени на „разбираем“ език и ще бъде дадена възможност за задаване на въпроси от страна на публиката, на които ще бъде отговорено изчерпателно и ясно.

Програмата на Е-Мениджър 3 е изготвена много прецизно – хронологията й следва етапите на изработка на един уебсайт и последващите действия, които ще го направят полезен за фирмата.

Лекторите, които ще презентират в първия ден на семинара, са:

– Майк Рам, който ще говори за Управление на уеб проекти (начини и техники за съставяне на качествено проектно задание);

– Николай Митев, от когото ще научите за Монетизирането на мобилни приложения (начини и методи за изграждане на мобилно приложение, от което да печелите);

– Петър Вукадинов, който ще представи E-commerce платформите за изграждане на успешен онлайн магазин;

– Боби Величков, от когото ще научите повече за интернет сигурността на уеб-базирани корпоративни и персонални ресурси;

– Любомир Любомиров, който ще говори за копирайтинг на електронни магазини (текстове, които ще карат посетителите в електронния ви магазин да купуват).

 

Вторият ден на семинара, 6 април, ще ви предложи следното съдържание:

– Борил Богоев по темата за Е-мейл маркетинга, при който вашата имейл кампания ще е успешна и ефективна;

– Петър Петров, който ще обясни за какво служат облачните решения и как те носят печалба;

– Димитър Димитров, от когото ще научите повече за SEO на електронен магазин;

– Борислав Арапчев, който ще засегне темата за линк билдинга (методи и начини за генериране на външни връзки към сайта ви);

– Явор Сяров, който ще направи съпоставка между изграждането на кампании в Google AdWords и Facebook ads.

– Георги Христов, с неговата тема за социалните мрежи, където ще бъде поставен акцент на техниките за печеливша употреба на Google+ и LinkedIn.

5/5 (3)

Оценка

1 2 3 4 5