Семинар Mobile ChallengesНа 28.05.2013 година в Интерпред ще се проведе пореден семинар, организиран от interactive-seminars.com. Темата е за мобилните приложения, сайтове, софтуер – Mobile Challenges.

Семинарът ще е полезен за всички уеб агенции и студия, собственици и управители на фирми, програмисти и разработчици на приложения, както и за всички заинтересовани, новатори и хора, желаещи да се запознаят с тенденциите в онлайн сферата.

Лектори на семинара ще бъдат водещи специалисти в бранша като Георги Спасов, Христо Нейчев, Даниел Рангелов, Васил Енчев, Стефан Добрев и Tunio Zafer.

Лекциите ще бъдат насочени към запознаване с програмния език на IOS и Android, представяне на cross platforms. Участниците ще могат да научат дали е необходима мобилна версия за уеб сайта им и какво е това responsive дизайн. А за безупречен финал ще бъдат представени успешни български приложения, както и ще се проследи развитието на пазара за мобилни апликации.

Цената на билета е 160,00 лв с ДДС, но чрез промо код BGSEO (даващ право на 30% отстъпка) ще можете да си осигурите място само за 112,00 лв. с ДДС.

Оценка

1 2 3 4 5