15 безплатни стратегии за изграждане на връзки (Link Building)Независимо дали сега навлизате в дебрите на онлайн маркетинга, изграждането на връзки, оптимизацията на сайтове или сте експерт в областта, то винаги ще има какво да научите. Ако започнете прилагането на изброените 15 стратегии, то неминуемо ще започнете много по-бързо и неусетно да градите линкове към вашия блог или сайт.

Много от хората се притесняват, че никога няма да успеят да достигнат своите опитни конкуренти. Това е огромна заблуда! Винаги може да бъдете по-добър и по-иновативен. Силата и тайната се крият само на едно място – в клиента. С времето ваш конкурент може да е натрупал 100 000 последователи, фенове, хора, които следят блога му, но всъщност това нищо не значи. Трябва да сте наясно, че не големият, а качественият списък крие огромен потенциал. Дори да разполагате с 10 000 абоната, то те могат да крият много по-големи възможности от вашия по-опитен и по-разпространен конкурент. Използвайте силата на това знание и винаги ще преуспявате в този (бизнес) свят!

От съществено значение е да знаете, че за да получите нещо, вие трябва първо да дадете. Като естествено и тук има уловка – не само трябва да дадете, но и трябва да е достатъчно качествено, за да привлече максимален кръг от хора около вас и бизнеса ви. Разпространявайте качество и ще получите качествено количество!

Ето и списъка с 15 безплатни стратегии за изграждане на връзки и привличане на клиенти:

1. Facebook
2. Google+
3. Twitter
4. YouTube
5. SEO оптимизация
6. Промоции
7. Афилиейт програми
8. Интервюта
9. Блог постване
10. Участие във форуми
11. Презентации по актуални въпроси
12. Участие в семинари
13. Социални мрежи – Svejo.net и други подобни
14. Изказване на мнения по актуални проблеми
15. Създаване на безплатни електронни книги

Вие използвате ли някоя от тези стратегии и какъв ефект е получен след нея? Какви други стратегии за изграждане на връзки бихте споделили с останалите читатели?

5/5 (1)

Оценка

1 2 3 4 5